3000 laksemåltid delt ut

Tekst og foto av Lars Antonsen

Årets Laksekamp på Aspmyra ble ingen stor sportslig suksess. I matveien og for Saltenlaks gikk det mye bedre. 300 kilo laks ble delt ut.

I onsdagens seriekamp holdt Bodø/Glimt nullen, men klarte heller ikke å være effektive foran gjestenes mål. Dermed ble det 0-0 mellom to gode lag som begge kjemper helt øverst i OBOS-ligaen

I forkant av kampen lovet Glimt og Saltenlaks 3000 gratis laksemåltider til de 3000 første som kom på kampen. Sentralt i sponsingen stod Geir Wenberg og Yvonne Løvgavlen. Han som adm dir i Salten Aqua, hun som daglig leder i Saltenlaks. Det holdt akkurat med maten. 100 kilo røykelaks og 200 kilo filet gikk med til knappe 3000 tilskuere. Laksen kom fra Wenberg Fiskeoppdrett og Edelfarm og ble tilberedt på Bryggerikaia. Det ble servert tre forskjellige lakseretter. Laksesuppe, laksewraps og en sashimivariant med nudler

-Vi er glade for å kunne bidra med aktivitet på Glimts hjemmekamper og hånke inn ekstra publikum. Laks er god og sunn mat forenlig med Glimts visjoner. Kampresultatet kan vi ikke gjøre noe med, men det ble iallfall ikke tap, sier en fornøyd adm dir Geir Wenberg i Salten Aqua.

Charlotte Iversen gikk for sashimivarianten med nudler og koste seg på den årlige laksekampen som var den syvende i rekken.
Bjørnar Berg (t.v) og John Alsos koste seg med laksevarianter før kampen mot Sandnes Ulf.
Geir Wenberg i Salten Aqua takket Bodø/Glimt for samarbeidet. Onsdag ble den sjuende laksekampen arrangert på Aspmyra.